Blue Taxi boat Poreč, Istra, Hrvatska

 

 „Plavi taksi“ je ekskluzivan taxi na vodi, prisutan u turističkoj ponudi grada Poreča od 2005. godine. Isprva se prijevoz putnika obavljao jednom brodicom. Danas, obrt „Plavi taksi“pruža usluge s četiri moderne, jedinstvene brodice, cca 7 metara dužine, s ukupnim dozvoljenim kapacitetom prijevoza 40 osoba. Brodice pokreću izvanbrodski, HONDA motori, koji zadovoljavaju najstrože EU propise o zaštiti okoliša .

 

„Plavi taksi“ se može naručiti telefonom ili se može rezervirati na porečkom molu (odakle kreću brodice za otok Sv. Nikolu i Zelenu Lagunu). U ponudi je prijevoz putnika s destinacijama po želji, od Novigrada do Rovinja, panorama porečkog priobalja ili sve druge vrste prijevoza morem po dogovoru. Posebnost ponude „Plavog taksija“ je veličanstvena dnevna i noćna panorama Poreča, Rovinja, Lim fjorda, Novigrada. Po posebnom dogovoru brodice je moguće rezervirati za proslave rođendana, zaruka, vjenčanja, grupne izlete, organizirani ribolov, kupanja te najveću i unikatnu atraktivnost – razgledavanje delfina koji plivaju uz brodicu. Ukratko, „Plavi taksi“ izvršava sve što korisnik usluge zahtjeva, po želji i dogovoru. Usluge se pružaju od 2005. godine uz velike pohvale gostiju,  turističkih djelatnika i lokalnih turističkih i drugih institucija.

 

Brodice su luksuzno opremljene (glazbom, televizijom po potrebi, frižiderom, staklenim čašama za zdravice i drugim). Označene su prema propisima registriranog broda, nazivom taxi boat. Brodice i putnici, su u svakom trenutku, osigurani od nezgode policama Croatia osiguranja. Brodice se redovito servisiraju, uredne su i čiste, a zaposlenici posjeduju odore i identifikacijsku pločicu s imenom. „PLAVI TAKSI“ pruža usluga kroz cijelu godinu.

Facebook

Partneri

Jama BaredineByblosByblos

YouTube Slider